עץ התה

שם בלטינית: Melaleuca alternifolia

שם בצרפתית: Tea-tree - feuille

שם באנגלית: Tea-tree - leaf

10 מ"ל
מגיע מאוסטרליה / דרום אפריקה
מולקולה פעילה: Terpinéol 1,4, γ-terpinène

עץ התה הוא שמן אתרי שהמוניטין שלו מבוסס היטב. הוא נמצא במספר רב של מוצרי היגיינה אישית (סבון, שמפו, שמן אמבטיה) וקוסמטיקה. מלבד יישומים אלה, הוא נחשב בצדק כהימור בטוח בארומתרפיה רפואית ומשפחתית. כיום, בעקבות הביקוש העצום לשמן, ניטעום מטעים המשתרעים על אלפי דונם באוסטרליה.

מומלץ להשתמש בשמן אתרי עץ התה נגד זיהום, כאבי גרון וזיהומים בפה. הוא מצויין גם בפצעוני אקנה בזכות תפקודיו האנטיבקטריאליים. לבסוף, מומלץ גם לשימוש בו בפצעים קלים, שריטת וחבורות הודות לתכונות החיטוי שלו!

 חותמתו: הגנות טבעיות – חיטוי – דרכי השתן – טיפוח העור – היגיינת הפה

עשוי מ: עלים
אופן השימוש:

לבליעה: טיפה אחת על גלולה ניטרלית או מעט דבש או שמן זית, 3 פעמים ביום.
מינון יומי מומלץ מקסימלי לבליעה: עד 3 טיפות – 120 מ"ג.

להיגיינה מושלמת עם הלבנת שיניים!
טיפה אחת של שמן עץ התה + שמן תמצית לימון, על מברשת השיניים להברשת השיניים ומייד אחר כך ציחצוח עם משחת השיניים הרגילה, לשימוש יומי.

חשוב לדעת:

הרחיקו מהישג ידם של ילדים צעירים.
לא לחרוג מהמינון המומלץ.
אין להשתמש יותר מ- 14 יום רצוף.
אין להשתמש בתקופת הריון והנקה ובילדים מתחת לגיל 6 שנים.
יש להרחיק מכל מקור חום ואור.
תוסף תזונה.